Herní Portál

The Witcher 3 Wild Hunt

Zaklínač opět nezklamal!

Zaklínač 3 vychází z klasik žánru jakými jsou série Elder Scrolls nebo Diablo. Vylepšování postavy a výzbroje, magie, speciální předměty, alchymie, vedlejší úkoly a mise, otevřený fantasy svět plný monster, který je rozdělen do několika oblastí.

Jeho hrdinou je Geralt z Rivie, jenž ve třetím Zaklínači řeší osobní život. Hledá totiž jednak svou Yennefer, jednak princeznu Ciri (za níž si jen tak mimochodem také zahrajete v jakýchsi oddychových a zpestřujících misích). Geralt se ale na problémy nemůže soustředit naplno, protože zuří válka. V nehostinném světě Severního království rozpoutaly nepřátelské armády nelítostnou válku a do všeho krajinu křižuje Divoký Hon, Geralt se tak stává jedním z potenciálních zachránivších.

Zaklínač 3 po stránce vizuální a zvukové nádherný. Na Xbox One si hra v 90% držela stabilní snímků kolem 30 fs , v náročnějších sekvencích klesal maximálně k 25. Občas také dochází k celkovému škubnutí a i když jen na pár milisekund, může to působit rušivě. To samé platí i pro PS4 verzi.

Grafika - 8.3
Hratelnost - 8

8.2

Perfektní!

User Rating: No Ratings Yet !

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Back to top button