Herní Portál
Trending

RESIDENT EVIL 3

Opět v akci!

Jill Valentine je jedna z posledních zbývajících lidí v mývalovém městě, který byl svědkem zvěrstev, které Umbrella provedla. Aby ji zastavili, uvolní Umbrella svou konečnou tajnou zbraň; Nemesis!

Zahrnuje také Resident Evil Resistance, novou online hru pro více hráčů proti vsadce 4 vsazenou do vesmíru Resident Evil, kde čtyři přeživší čelí proti zlověstnému Mastermindovi.

a americkém středozápadě na místě zvaném Racoon City se objevila řada podivných zmizení. Případ vyšetřuje specializovaná skupina policejních sil známých jako STARS a zjistila, že za incidenty stojí farmaceutická společnost Umbrella a jejich biologická zbraň, T-virus – i když v tomto procesu ztratily několik členů. Jill Valentine a další přežívající členové STARS se snaží tuto pravdu oznámit, ale zjistili, že samotné policejní oddělení je pod Umbrellovou a jejich zprávy jsou odmítnuty z ruky.

Brzy se však začnou objevovat zprávy o příšerném „kanibal viru“ a začarované psy začnou toulat po ulicích. Když se virový mor šíří městem a až k jejímu prahu, je Jill rozhodnuta přežít.
Jill to však nezná, a proto byl již vyslán extrémně silný pronásledovatel, aby ji odstranil.

Původní hra Resident Evil 3: Nemesis byla vydána v září 1999 a od 30. září 2019 prodávala více než 3,5 milionu kopií.
Stejně jako její předchůdce Resident Evil 2 je hra zasazena do Raccoon City, město překonáno zcela novým druhem biologické hrozby, ale tato hra ilustruje vypuknutí a uzavření incidentu.
Sleduje protagonistu Jill Valentine, když bojuje o útěk ze svého pronásledovatele Nemesis T-Type, a nabízí nový druh hrůzy na přežití, která odehrává strach z neustálého a neúnavného pronásledování.

Tato hra, Resident Evil 3, reimaguje toto město, protože upadá do chaosu pod nemrtvou hordou, s úrovní detailů a věrnosti, kterou lze nyní realizovat pomocí současné technologie.

 

Jill Valentine

Po absolvování výcviku Delta Force se Jill stala přirozeným záchytem jako Zadní bezpečnost týmu speciálních sil policejního oddělení mývalové, STARS a jejího talentu pro manipulací se zámky a manipulaci s výbušninami se ukázala stejně užitečná, díky čemuž byla mimořádně vynikající členkou týmu. Jill je však jedním z mála přežívajících členů poté, co tým viděl četné ztráty hazardních mrtvol a monstrózních tvorů, se kterými se setkal, zatímco vyšetřoval zprávy o pohřešovaných osobách, které se staly známými jako Mansion Incident.
Jill, která přežila tento incident, je rozhodnuta pokračovat ve vyšetřování Umbrelly, tvůrců smrtícího T-viru v jádru incidentu, ale jejímu vyšetřování bylo zabráněno pozastavením a příkazem zůstat doma. Navíc se zdá, že její byt je pod nepřetržitým dohledem. Zdá se, že celé město je pod kontrolou Umbrelly, přičemž policejní síly nejsou výjimkou. Jill se rozhodla utéct ze svých omezení v Raccoon City, aby přivedla Umbrellovo zlo na světlo, ale to nemusí být tak jednoduché …

Carlos Oliveira

Úkol, který dal Umbrella, byl jednoduchý. UBCS byla více než vybavena pro tento úkol, byla sbírka veteránských žoldáků z celého světa. Sám Carlos bojoval bezpočet bitev jako partyzánský bojovník – neexistuje zbraň, kterou nemůže použít, a několik vozidel, která nemůže pilotovat.
Četa však při vstupu do města zjistila, že situace je mnohem nebezpečnější než situace, na které byli poučeni. Záhadný virus se šířil neslýchaným tempem a četa byla zničena za méně než dva dny.
Carlos se přesto nevrátí. Jeho osobní hodnoty a vrozená odvaha mu dávají sílu pokračovat v odhodlání zachránit co nejvíce přežívajících občanů. Je čas vyrazit zpět do ulic Raccoon City a hledat další přeživší.

Michail Victor

Michail je členem soukromé vojenské jednotky Umbrelly, UBCS, a velitelem čety Delta Platoon. Má vynikající vedoucí schopnosti a dlouhou historii ve velících rolích. Vedl UBCS Delta Platoon do Raccoon City na misi na záchranu civilistů, ale chaos, se kterým se zde setkal, překročil všechna očekávání, což vedlo k decimaci čety a osobním zraněním Michailu. Přesto je Michail rozhodnut zachránit každého civilisty, kterého lze dosáhnout, a odmítá ustoupit, dokud nebude tohoto cíle dosaženo podle jeho nejlepších schopností.

Nicholai Ginovaef

Nicholai je členem soukromé vojenské jednotky Umbrella UBCS a vůdce její čety Delta, B-squad. Dříve působil ve Spetsnazu v Sovětském svazu, kde získal velkolepé bojové dovednosti. Nejen to, ale má neuvěřitelný záznam o přežití, když odcházel od operací, které byly považovány za zcela zničené. Chladný a chladnokrevný Nicholai udělá jakoukoli oběť, aby dosáhl svého cíle – nebo zajistil zisk.

Nemesis

Tato bouřlivá nestvůra byla upuštěna do Raccoon City uprostřed paniky šířící se infekce.
Gigantická postava zahalená v černé barvě a dodávaná prostřednictvím silně zesílené kapsle, je tato nová biologická zbraň vyrobená z deštníku založena na impozantní sérii Tyranů, která opakuje své slabiny. Zejména vynikají dvě velká vylepšení: schopnost rozhodovat sama za sebe, určovat, jak nejlépe dosáhnout svých cílů; a jeho regenerační schopnosti, které mu umožňují pokračovat v pronásledování bojiště bez ohledu na to, jaké škody mu mohou přijít.
Nemesis dostala jednu misi: Vyhladit všechny zbývající členy STARS v Raccoon City. Jejich znalosti o deštníku jsou příliš velkou hrozbou a musí být odstraněny.
Nemesis začala pronásledovat svou kořist a zaměřila se na svůj první cíl: Jill Valentine.

RESIDENT EVIL 3

Grafika - 9.7
Hratelnost - 9.1

9.4

Perfektní zpracování dalšího prokračování!

User Rating: No Ratings Yet !

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button