SoftwareTechnologie
Trending

Action!4

Vysílání, nahrávání jak videí tak i zvuku

Action! Mirillis Screen rekordér umožňuje streamování v reálném čase, nahrávání plochy Windows v vynikající kvalitě HD videa. S Action! můžete nahrávat a streamovat své hry, videa z webových přehrávačů, nahrávat hudbu, snímat snímky obrazovky, přidávat webové kamery, komentáře k mikrofonům … a další!

Action! je kompaktní, stylový a uživatelsky přívětivý. Vestavěný správce nahrávání obrazovky a hry umožňuje procházet, mazat vybrané položky a exportovat nahrávky do oblíbených formátů a zařízení. Action! Screen Recorder definuje nový standard uživatelského prostředí pro hry benchmarking, hraní her a Windows desktopový real-time software pro nahrávání. Action! vám dává režim Greenscreen. Nyní můžete vystřihnout pozadí z nahrávání videa pomocí webové kamery. K tomu nemusíte mít speciální fotoaparát – vše, co potřebujete, je Action! obrazovky a jakékoli pevné barvy pozadí, co je mnohem levnější řešení a dává stejné, ne-li lepší výsledky.

Zaznamenejte webovou kameru nebo zařízení USB / HDMI Capture
Vyberte režim záznamu zařízení pro záznam videa z herních konzolí, jiných počítačů, televizního vysílání, webových kamer nebo videokamer. Přidejte si své vlastní logo, webovou kameru, komentář k mikrofonu a nahrajte video na svůj lokální disk nebo live stream k oblíbeným službám.

Vyzkoušejte nahrávání obrazovky s možností nahrávání vybrané aplikace.
Tento zbrusu nový režim nahrávání umožňuje nahrávat plochu systému Windows v naprostém soukromí! Při nahrávání obrazovky nahrávejte pouze aplikaci, kterou chcete ostatním zobrazovat, zatímco zbytek obrazovky na ploše bude zčernalý a nebude zaznamenán na vašem videu.

Zaznamenejte hraní v HD. Výkonnost srovnávacích her.
Vynikající výkon záznamu na obrazovce a hraní her a využití GPU umožňuje nejhladší záznam hraní v reálném čase v historii! Během hry zobrazte aktuální a průměrnou snímkovou rychlost (FPS) a uložte výsledky benchmarku.

Action! definuje nový standard výkonu pro herní a stolní nahrávací software. Využívá ultrarychlý, vícejádrový optimalizovaný video kodek Mirillis (FICV – standard pro rychlé kompresní video), který společně s vysoce optimalizovaným aplikačním modulem poskytuje maximální výkon nahrávání videa v reálném čase HD. Akce! Screen rekordér také snímá video přímo do formátu MP4 s využitím hardwarové akcelerace videa NVIDIA NVENC, AMD APP nebo Intel® Quick Sync Video.

Služba LIVE Streaming umožňuje streamovat všechna vaše hraní, videa nebo aktivitu na ploše do oblíbených streamovacích služeb, jako jsou Twitch.tv, YouTube, Smashcast (hitbox), Ustream, Livestream, Facebook, Aliez a další! S akcí! Živé vysílání videorekordéru je snadné a zábavné!

mirillis.com/action-live-streaming

Live Streamujte své hraní v HD s nízkým využitím procesoru!
Akce! vynikající výkon a využití hardwarové akcelerace videa Intel Quick Sync Video umožňuje nejhladší zachycení a streamování videa v reálném čase v HD! Streamujte své hraní v rozlišení 1080p 60p!

Nahrávání obrazovky a hry ve vynikajícím rozlišení 4K!
Akce! Screen rekordér podporuje širokou škálu nahrávání videa s vysokým rozlišením, počínaje od 2K, 3K, 4K nahrávání obrazovky pro jednotlivé displeje (podporované pro formáty AVI i MP4) až po více než 8K (podporované pro formát AVI) pro AMD Eyefinity nebo Nastavení NVIDIA 3D Vision. Představuje v reálném čase až FullHD 60p video zachycení přímo do formátu MP4 (H.264 / AVC) s Intel® Quick Sync Video, NVIDIA NVENC a AMD APP. Zachyťte plochu nebo hru přímo do formátu MP4 a užijte si nejhladší streamování videa HD!

Definuje nový standard výkonu softwaru pro snímání her a stolních počítačů a live streamování. Nejnovější technologie hardwarové akcelerace videa Intel Quick Sync Video, NVIDIA NVENC a AMD APP spolu s vysoce optimalizovaným aplikačním modulem poskytují maximální výkon při nahrávání a vysílání HD videa. Také umožňuje přidat další živý zvukový komentář k vašim hratelným nebo dekstopním přenosům, což usnadňuje vytváření tutoriálů a herních průchozích videí. Nastavení mikrofonu poskytuje plnou kontrolu hlasitosti vstupu mikrofonu a úrovně mixování se zvuky systému.

Záznam obrazovky s automatickým odstraněním pozadí webové kamery pomocí technologie Intel® RealSense ™!
Stáhněte a nainstalujte akci! spořič obrazovky s podporou technologie Intel® RealSense™ a přidejte webové kamery na obrazovku a nahrávání her pomocí možnosti automatického odstranění pozadí!

Exportujte a nahrávejte své obrazovky do oblíbených služeb a sociálních sítí, jako jsou YouTube ™ a Facebook. Akce! poskytuje předdefinované profily exportu pro YouTube ™ a Facebook, stačí stisknout tlačítko a rychle a snadno exportovat a automaticky nahrávat vaše obrazovky nebo hry do vaší oblíbené služby. V aktivním režimu nahrávání obrazovky můžete svá videa nahrávat nepřetržitě, bez ohledu na to, kolikrát přepnete z plochy systému Windows na celou obrazovku a zpět. Všechny vaše akce a hraní na ploše Windows budou zaznamenány do jednoho video souboru. To dělá akci! perfektní videorekordér!

Vynikající zpomalené efekty pro vaše herní nahrávky
Vynikněte ohromující hratelností a stolními nahrávkami! Vytvářejte vysoce kvalitní, plynulé a zpomalené efekty pomocí akce! Možnost záznamu 120 snímků za sekundu, aby vaše hry nebo obrazovky záznamy zábavnější a originální!

Aplikace RCU umožňuje sledovat a ovládat vaši akci! herní a obrazovkové nahrávky s mobilními zařízeními Android! S akcí! Aplikace RCU umožňuje kontrolu fps, spuštění, zastavení nebo pozastavení nahrávání obrazovky a další. Instalace pro mobilní telefony zde: mirillis.com/action-rcu

Je víc než jen zapisovač obrazovky. Dokáže zaznamenat vše, co uslyšíte, do svého počítače. Funkce nahrávání zvuku umožňuje nahrávat všechny zvuky, hudbu a zvuk hry. Pomocí mikrofonu můžete snadno vytvářet podcasty. Akce navíc! dokáže zakódovat zaznamenaný zvuk ve formátu M4A v reálném čase, čímž se zaznamenané zvukové soubory stanou malými a kompaktními.

Více na mirillis.com/en/products/action.html

 

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button