Den: 27. 6. 2023

  • Star Wars Outlaws

    Prozkoumejte odlišné planety s rušnými městy a kantýnami, než závodíte na svém spídru rozlehlou venkovní krajinou. Každá planeta přináší nová dobrodružství, jedinečné výzvy a lákavé odměny, pokud jste ochotni podstoupit riziko. Žijte životní styl psance s vysokými sázkami. S Nixem po svém boku proměňte jakoukoli situaci ve svůj prospěch: bojujte se svým blasterem, překonejte nepřátele pomocí stealth a gadgetů nebo najděte ty správné okamžiky, abyste odvrátili pozornost nepřátel a získali převahu. Vydejte se na vysoce rizikové mise s vysokou odměnou od zločineckých syndikátů v galaxii. Ukradněte cenné zboží, infiltrujte tajná místa a přelstěte nepřátele jako jeden z nejhledanějších v galaxii. Každá vaše volba ovlivňuje vaši neustále se měnící pověst. 

    Zažijte vůbec první hru Star Wars™ s otevřeným světem a prozkoumejte odlišné planety napříč galaxií, ikonické i nové. Riskni to všechno jako Kay Vess, vycházející darebák hledající svobodu a prostředky k zahájení nového života. Bojujte, krást a přelstít si cestu přes zločinecké syndikáty v galaxii, když se přidáte k nejhledanějším v galaxii.

    Star Wars Outlaws je akční adventura pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby zasazená do vesmíru Star Wars . Hra se odehrává v otevřeném světě a bude obsahovat stealth a otevřený boj, boj vozidel, vesmírný boj a větvený dialog. Odehrávající se mezi událostmi The Empire Strikes Back a Return of the Jedi , hráči převezmou kontrolu nad psaneckým ničema Kay Vess (v podání Humberly González) a jejího společníka Nixe (v podání Dee Bradley Baker ) , když se „pokusí o jednu z největších loupeží. Vnější okraj kdy viděl“ 

    13. ledna 2021 Ubisoft oznámil, že hru Star Wars vyvíjí Massive Entertainment a pod licencí Lucasfilm Games . Hra se zaměří na svůj příběh a otevřený svět. Massive Entertainment začala nabírat další členy do svého vývojového týmu, částečně kvůli vývoji Avatar: Frontiers of Pandora.

    Filmový trailer byl odhalen během Xbox Games Showcase v červnu 2023. Následující den bylo na showcase Ubisoft Forward odhaleno deset minut herního záznamu. Vydání hry je naplánováno na rok 2024 pro PlayStation 5 , Windows a Xbox Series X/S . Využívá herní engine Snowdrop . Vývoj hry vedou herní režisér Mathias Karlson a kreativní ředitel Julian Gerighty. Nikki Foy je hlavní autorkou a Navid Khavari výpravným režisérem.

  • Prince of Persia The Lost Crown

    Použijte své časové síly, bojové a plošinové dovednosti k provádění smrtících komb a porazte časem zkažené nepřátele a mytologická stvoření. Objevte prokletý svět inspirovaný perštinou, který je plný památek větších než jen život, a prozkoumejte řadu vysoce detailních biomů, z nichž každý má svou vlastní identitu, zázraky a nebezpečí. Ponořte se do perské mytologické fantazie prostřednictvím zajímavého a originálního příběhu, když využíváte svůj důvtip k řešení hádanek, hledání skrytých pokladů a plnění úkolů, abyste se o tomto zkaženém místě dozvěděli více.

    Předběžné datum vydání je stanoveno na: 18.1.2024

  • Avatar: Frontiers of Pandora Standard Edition

    Zažijte epické divy Západní hranice, dosud neviděného kontinentu Pandora. Putujte krásnými, ale nepředvídatelnými oblastmi otevřeného světa, kde snížení ostražitosti může vést ke smrtelným chybám. Využijte svou neuvěřitelnou sílu a hbitost a přizpůsobte si svou postavu; vytváření nového vybavení a vylepšování dovedností a zbraní, aby odpovídaly vašemu hernímu stylu. Spojte se se svým vlastním osobním banshee, které vám poskytne výhodu ve vzdušných bojích a lze jej použít pro cestování přes rozlehlou západní hranici.

    Předběžné datum vydání je stanoveno na: 18.1.2024

Back to top button