Forum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Microsoft Flight Simulator 1.18.14.0

Některé balíčky ve vaší komunitní složce nemusely být aktualizovány a v důsledku toho mohou mít neočekávaný dopad na výkon a chování titulu.
Pokud máte problémy se stabilitou nebo dlouhé načítání, přesuňte své balíčky komunity do jiné složky před opětovným spuštěním názvu.

Stabilita/výkon

 

  • Opravené různé pády ve hře a na mapě světa
  • Opravené chyby související s offline provozem AI
  • Opraveny drobné úniky paměti

 

Vstup

 

  • Při připojování / odpojování periferií by titul již neměl příliš dlouho mrznout

Celkový dojem z této nepovedené a katastrofální aktualizace jsou frustrující 🙁 Příliš dlouhé stahování obsahu, který se pohybuje od 80 GB po 130 GB bez dodatků, což teda při rychlosti 5Mbits/s je stahování na několik dní! Samotný spouštěcí program, který je pomalý a jak uvádí návody, lze šířku pásma stahování nastavit, bohužel nejde! Samotný vydavatel hry by se měl zamyslet, že jsme v 21. století a devadesátá léta jsou za námi, když byl ethernet po telefoních linkách. Po stažení souborů přišel drtivý dopad na samotnou hru a to doslova. Grafika úvodní obrazovky je zajímavá a pěkná, je zde nový glób planety Země s možností přiblížení mapy, ale samotný pohyb, nebo kliknutí na jakoukoliv potvrzující  lištu, či výběr nabídky letišť nefunguje, nebo se skryje, ale nejhorší chybou je , že hra zamrzne a bez chybové hlášky se zhroutí na uživatelskou plochu. Mnoho hráčů si stěžuje na zmenšení rozlišení hry, či grafiky, ovládání, nebo slabí výkon snímků za sekundu FPS. Proč by se měl zrovna hráč uskromňovat na samotném výkonu hardwaru? Když samotná hra vytěžuje i po snížení kvality a smaží GPU na 100% . Přidali do hry pár nových letadel, jedno jsem se pokus vyzkoušet, ale marně! Výběr dopravního letadla, který je vybaven nemocničním vybavení, nešel ani potvrdit samotný let, po výběru jiného letadla, opět hra spadla na plochu a to se děje naprosto pokaždé!

Podpora stále mlčí a na dotaz, jestli to opraví stále neodpověděli, ale hlavně, že funguje hra na Xboxu, kde je miniaturní komunita!

Back to top button