Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumVšeobecné: Všeobecná rozpravaScorn
Please or Registrovat to create posts and topics.

Scorn

Scorn je atmosférická hororová adventura z pohledu první osoby zasazená do děsivého vesmíru zvláštních forem a ponuré tapisérie. Je navržen na základě myšlenky „být vržen do světa“. Izolovaní a ztracení v tomto snovém světě budete prozkoumávat různé propojené oblasti nelineárním způsobem. Zneklidňující prostředí je postava sama o sobě. Každé místo obsahuje své vlastní téma (příběh), hádanky a postavy, které jsou nedílnou součástí vytváření soudržného světa. V průběhu hry budete otevírat nové oblasti, získávat různé sady dovedností, zbraně, různé předměty a snažit se pochopit památky, které se vám předkládají.

Scorn se odehrává ve světě s otevřeným koncem s různými vzájemně propojenými regiony. Každá oblast je struktura podobná bludišti s různými místnostmi a cestami k objevování. Veškeré vyprávění se odehrává ve hře, bez vystřižených scén, které by vás odváděly od příšerné reality živého a dýchajícího světa, ve kterém se nacházíte. Ale mějte oči otevřené – hra vám neprojeví žádné sympatie, pokud vám něco unikne. důležité na vašich nesnadných cestách. Hráči zažijí lepší ponoření s vědomím těla a pohybu postavy. Interakce se světem je realistická - předměty jsou snímány rukama (místo toho, aby se jen vznášely ve vzduchu), stroje a nástroje se ovládají uchopením ovládacích prvků atd.

Vaše zátěž je definovaná a omezená. To hraje velkou roli při udržování hráče v ještě větším stavu vědomí během celé hry. Hráči budou muset přemýšlet o tom, kdy bojovat a kdy se ukrýt a jak jejich činy ovlivňují svět kolem nich. K postupu budou potřeba různé herní styly.

 

Back to top button