Herní Portál

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 je všemi očekávaným pokračováním průlomového simulátoru parku z dílny Frontier z roku 2018, Jurassic World Evolution. Nabízí zcela novou příběhovou kampaň namluvenou herci z celé filmové série Jurský svět, fantastické nové funkce, čtyři poutavé herní režimy a bohatou nabídku skvělých dinosaurů.

Ve hře Jurassic World Evolution 2 ožívá více než 75 různých prehistorických druhů, včetně velmi žádaných létajících a mořských plazů a vracejících se komunitou oblíbených dinosaurů. Tato majestátní stvoření se cítí živější než kdy jindy, když vládnou území, a projevují zcela nové chování při vzájemné interakci, boji o nadvládu a inteligentně reagující na svět kolem sebe. Hráči mohou pomocí bioinženýrství přizpůsobit své dinosaury výraznými novými barvami a barvami vzorů a změnit jejich genomy, aby odemkli různé vlastnosti.

Ponořte se do působivého a originálního vyprávění o Jurském světě, které se odehrává po otřesných událostech z Jurského světa: Fallen Kingdom. Pracujte po boku ikonických postav z filmů, včetně Dr. Iana Malcolma (vyjádřeného Jeffem Goldblumem) a Claire Dearingové (vyjádřeného Bryce Dallas Howardovou), a veďte úsilí DFW (Department of Fish and Wildlife) o kontrolu, kontrolu a ochranu divocí dinosauři nyní řádí po celých USA.

Otestujte si své dovednosti v oblasti správy a budování parku v řadě vzrušujících misí s nastavitelnou úrovní obtížnosti a podmínkami. Dokončete úrovně a získejte více hvězdiček v co nejrychlejším čase, abyste odemkli postupně těžší výzvy, které vás otestují při budování dinosauřích parků!

Původní příběh z Jurského světa 
Zjistěte, s čím vším se musí potýkat každý špičkový správce parku během režimu kampaně. Ponořte se do podmanivého a originálního příběhu plného dechberoucí akce, který se odehrává po událostech filmu Jurský svět: Zánik říše. Pracujte po boku známých postav z filmů, včetně Dr. Iana Malcolma (namluveného v angličtině Jeffem Goldblumem) a Claire Dearing (namluvenou v angličtině Bryce Dallas Howardovou) a pokuste se zkrotit, ochránit a najít divoké dinosaury, kteří se prohání po celém území USA.

Vytvořte si svůj vlastní Jurský svět 
Chopte se otěží s propracovanými nástroji pro řízení parku a tvůrčích možností. Postavte nové zajímavé budovy, najměte nové vědce a přizpůsobte park potřebám vašich návštěvníků i dinosaurů. Popusťte uzdu své kreativitě v režimu volné hry nebo prověřte své schopnosti v režimu výzvy, který vás zavede na nejrůznější místa s ekologickými katastrofami.

 

Samotná vypadá graficky nádherně, je zde použito pár nových dinosaurů a různých módů, ale i když je to samotná hra, tak očekávání bylo daleko větší a cena hry proto je velice přemrštěná.

 

Jurassic World Evolution 2

Grafika hry - 7.6
Příběh - 6
Ovládání - 8.4

7.3

Pěkná hra s příběhem.

User Rating: No Ratings Yet !
Source
jurassicworldevolution2

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button