Články

Star Wars Outlaws

Prozkoumejte odlišné planety s rušnými městy a kantýnami, než závodíte na svém spídru rozlehlou venkovní krajinou. Každá planeta přináší nová dobrodružství, jedinečné výzvy a lákavé odměny, pokud jste ochotni podstoupit riziko. Žijte životní styl psance s vysokými sázkami. S Nixem po svém boku proměňte jakoukoli situaci ve svůj prospěch: bojujte se svým blasterem, překonejte nepřátele pomocí stealth a gadgetů nebo najděte ty správné okamžiky, abyste odvrátili pozornost nepřátel a získali převahu. Vydejte se na vysoce rizikové mise s vysokou odměnou od zločineckých syndikátů v galaxii. Ukradněte cenné zboží, infiltrujte tajná místa a přelstěte nepřátele jako jeden z nejhledanějších v galaxii. Každá vaše volba ovlivňuje vaši neustále se měnící pověst. 

Zažijte vůbec první hru Star Wars™ s otevřeným světem a prozkoumejte odlišné planety napříč galaxií, ikonické i nové. Riskni to všechno jako Kay Vess, vycházející darebák hledající svobodu a prostředky k zahájení nového života. Bojujte, krást a přelstít si cestu přes zločinecké syndikáty v galaxii, když se přidáte k nejhledanějším v galaxii.

Star Wars Outlaws je akční adventura pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby zasazená do vesmíru Star Wars . Hra se odehrává v otevřeném světě a bude obsahovat stealth a otevřený boj, boj vozidel, vesmírný boj a větvený dialog. Odehrávající se mezi událostmi The Empire Strikes Back a Return of the Jedi , hráči převezmou kontrolu nad psaneckým ničema Kay Vess (v podání Humberly González) a jejího společníka Nixe (v podání Dee Bradley Baker ) , když se „pokusí o jednu z největších loupeží. Vnější okraj kdy viděl“ 

13. ledna 2021 Ubisoft oznámil, že hru Star Wars vyvíjí Massive Entertainment a pod licencí Lucasfilm Games . Hra se zaměří na svůj příběh a otevřený svět. Massive Entertainment začala nabírat další členy do svého vývojového týmu, částečně kvůli vývoji Avatar: Frontiers of Pandora.

Filmový trailer byl odhalen během Xbox Games Showcase v červnu 2023. Následující den bylo na showcase Ubisoft Forward odhaleno deset minut herního záznamu. Vydání hry je naplánováno na rok 2024 pro PlayStation 5 , Windows a Xbox Series X/S . Využívá herní engine Snowdrop . Vývoj hry vedou herní režisér Mathias Karlson a kreativní ředitel Julian Gerighty. Nikki Foy je hlavní autorkou a Navid Khavari výpravným režisérem.

Source
Ubisoft Store

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Back to top button