Články
Trending

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvelovka je tu!

Rozpalte jet-boty Star-Lord pro divokou jízdu napříč vesmírem v této akční hry z pohledu třetí osoby, což je nový pohled na Marvel’s Guardians of the Galaxy. S nepředvídatelnými Strážci po vašem boku se můžete vydat z jedné výbušné situace do druhé, s originálními a ikonickými postavami Marvelu, kteří se chytili v boji o osud vesmíru.

VEDTE STRÁŽCE GALAXIE
Hrajete jako Star-Lord, takže se svým odvážným bojovým stylem není nic omezeno, od Element Blasterů a dropkicků poháněných proudovými botami až po bitvy tag-teamů. Když strážci bojují po vašem boku, vyvolávejte výstřely a přemožte své protivníky podpisovými útoky. Důsledky vašich rozhodnutí se mezitím budou pohybovat od veselých až po naprosto neočekávané, jak se vaše cesta vyvíjí.

Zcela nový PŘÍBĚH
Vaše nově vytvořená skupina legendárních misfits je připravena zachránit vesmír v tomto svěžím, ale věrném pojetí Strážců Galaxie. Nějak jste spustili řetězec katastrofických událostí, které vedly k divoké jízdě svěžími světy obývanými ikonickými a originálními postavami Marvelu. Zapněte all-star mix 80. let a připravte se na to.

OD NESPRÁVNÝCH K SUPER HEROES
Jste jediná věc, která drží nepředvídatelné Strážce pohromadě, takže se v této vůdcovské věci budete muset rychle zlepšit. Díky tomuto nekonvenčnímu přiblížení rodiny na vaší straně dojde k slzám a smíchu, když se společně vydáte do kosmu. Ať už za dalším rohem čeká cokoli, víte, že to bude výbuch.

Days
Hours
Minutes
Source
guardiansofthegalaxy (official)

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Back to top button