Herní Portál

Sackboy™: A Big Adventure

Dobrodružná hra s pěkným designem

Vrhni se na sólový a velkolepý souboj s časem napěchovaný spoustou hrozeb a nebezpečí – nebo v týmu dvou až čtyř dobrodruhů okus zábavu společného putování a překonávání hanebných překážek a úkolů dle vlastní fantasie. Dokážeš zachránit svět před bídákem Vexem a jeho hrůzným Kazisvětem… a stát se legendárním Pleteným rytířem? Špičkoví technici přišli s řadou působivých grafických a výkonnostních herních prvků, takže si tohle neuvěřitelné dobrodružství budeš moct na svém PC maximálně vychutnat. Vydej se do pestrobarevných a bláznivých krajin v ohromující super-duper ostré 4K podobě*! Žasni nad nádherně detailním obrazem ve vysokém rozlišení generovaným převratnou technologií Deep Learning Super Sampling společnosti NVIDIA Corporation – pro grafické karty NVIDIA® GeForce RTX® a vyšší. Vypadá to dobře, Sackboyi!

Wow, superrychlá hra!
Bídák Vex si nedává pauzu, takže s ním a jeho zlomyslnými plány musíš držet krok.
Vrhni se do rychlé a zběsilé akce s vylepšenou snímkovou frekvencí, podporou až 120 snímků za sekundu*, sníženou dobou načítání na výkonném hardwaru a proměnlivou obnovovací frekvencí**.

Převezmi kontrolu!
Zachraň svět po svém! Vyzkoušej si ohromně strhující haptickou odezvu a dynamické efekty spouště navržené speciálně pro hru Sackboy™: A Big Adventure při hraní s ovladačem PlayStation®5 DualSense™ připojeným pomocí kabelu k PC. Můžeš také hrát s celou řadou dalších gamepadů nebo kompletně přiřadit veškeré ovládání na klávesnici a myš.

Ztřeštěné kousky na širokoúhlé obrazovce!
Prozkoumej výšiny i hlubiny Nápadosvěta z uchvacujícího pohledu díky podpoře ultraširokoúhlého nastavení s poměrem stran 21:9.*

Předchozí příběh…
Bídák Vex (téměř myticky zrozený z chaosu a strachu) unesl Sackboyovy přátele a donutil je stavět jeho Kazisvěta. Tenhle nejzvrácenější vynález změní Nápadosvět z fantastické krajiny plné představivosti a nevinných snů… na vyprahlý a pustý svět nočních můr. Legenda však vypráví proroctví z hloubi starobylého řádu Pletených rytířů, legendárních ochránců Nápadosvěta. Pouze odvážný, nebojácný, rytířský a, ano, galantní hrdina může zachránit situaci v dramatickém závodě s časem, který je tak nabitý nebezpečím a protivenstvím, že jej slovy téměř nelze popsat.

Vydej se sám či s přáteli ve víru hopsání na cestu napříč nejzasněženějšími horami, nejzalistněnějšími džunglemi, nejmokřejšími podvodními říšemi a… hm… nejvesmírnějšími vesmírnými koloniemi. Poraz Vexe. Zachraň hadráčky. Zachraň svět.

Kolaborativní, chaotická a veselá hra pro více hráčů
Dej dohromady své oblíbené přátele, členy rodiny a sousedy. Tohle bude divoké a vlněné. Vytvořte týmy ze dvou až čtyř dobrodruhů a pusťte se do veselých úkolů v místní i online párty hře plné vtipu, při které se všichni pobaví.

Celou hru – včetně řady úrovní určených pouze pro kooperaci – můžete projít v partě a společně překonávat zlotřilé úkoly, jakkoli si jen dokážete představit, od důmyslné týmové taktiky až po obyčejné štěstí. Ať to stojí cokoli! Objevovat sám je úchvatný zážitek, ale vydat se na cestu za poznáním s přáteli, rodinou a sousedy je opravdu nezapomenutelné.

 

 

Sackboy™: A Big Adventure

Grafika - 10
Hratelnost - 8.6
Ovládání (PC) - 7
Příběh - 7.8

8.4

8.4

Není co dodat ovládání je možné pře ovládač což je lepší a lze i přes klávesnici, ale zde není takový cit v pohybu, jinak grafická stránka hry a hudební doprovod je velice propracovaný a nádherný. Tato hra je vhodná pro fanoušky her podobný jako je Rayman.

User Rating: No Ratings Yet !

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button