Herní Portál

Company of Heroes 3

Přemožte své protivníky čtyřmi unikátními frakcemi a zcela novými mezinárodními bojovými skupinami.

Větší a lepší než kdy jindy, Company of Heroes 3 kombinuje boj proti srdcem s hlubšími strategickými volbami v ohromujícím středomořském divadle války. Ve společnosti Heroes 3 vypráví každá bitva příběh… Ale jaký vlastí ten příběh je, hra oslní pěknou grafickou stránkou, hratelnost hry a celkové ovládání zůstává stejné, ale požitek ze hry není až takový jaký by hráč očekával. Hra pro více hráčů max do 4 vs 4, ale je zde menší počet možných map. Zachovalé jednotky jsou SS a americké, dále jsou britské a SS pouštní jednotky.

Hra obsahuje čtyři unikátní multiplayer mapy a kooperativní frakce. Hra se odehrává od rozlehlých pouští severní Afriky až po zvlněné kopce Itálie. Obsahuje nové funkce, jako je úplná taktická pauza a dynamická mapa kampaně, které vám umožní převzít úplnou kontrolu nad bojištěm.

Přemožte své protivníky čtyřmi unikátními frakcemi a zcela novými mezinárodními bojovými skupinami. Velte pozemním, vzdušným a námořním silám a stavte zásobovací linie, abyste rozdrtili postup nepřítele na nové mapě dynamické kampaně – žádné dva postupy nejsou nikdy stejné! Hrajte svým vlastním tempem v různých režimech kampaní a šarvátek, než se ponoříte do bouřlivé multiplayerové akce. Objevte nevyřčené příběhy ohromujícího středomořského divadla se zničitelnými prostředími nové generace, vše poháněné patentovaným Essence Engine společnosti Relic.

Využijte odvážné boční pohyby k odhalení nepřátelského bočního brnění, vyzkoušejte všechny nové mechanismy prolomení pěchoty, které vám umožní spláchnout nepřátelské jednotky z jejich posádek, a ovládněte nadmořskou výšku, abyste zlepšili svůj výhled a získali převahu. Hornaté mapy budou vyžadovat jedinečně odlišné strategie od pobřežních měst, přičemž svislost nyní výrazně ovlivňuje zorné pole jednotek (True Sight). Pouštní pláně budou vyžadovat pečlivý průzkum a odvážné obrněné manévry. V této nové frontové linii inteligence převyšuje rychlost a chytré využití místního terénu vám umožní zmást vaše protivníky a srazit je z pole.

Zažijte největší kampaň pro jednoho hráče v historii franšízy. Nová dynamická mapa kampaní poskytuje plnou hratelnost ve stylu „sandbox“, umožňuje hráčům řídit celkové válečné úsilí a zažít bezprecedentní úroveň strategické volby. Před nasazením ochrany zadního krytu vytvořte životně důležité zásobovací vedení, abyste zajistili svůj postup. Zahajte vzdušné a námořní údery, abyste oslabili a rozprášili nepřátelské síly nebo osvobodili nedaleké město a rozvinuli partizánskou špionážní síť. Vyberte si své síly a upgradujte své veteránské společnosti tak, aby odpovídaly vašemu hernímu stylu. Mezitím volitelná funkce Full Tactical Pause umožňuje hráčům naprostou kontrolu nad tempem akce pro jednoho hráče. Naplánujte si své útoky a pak bez námahy zařaďte do fronty smrtící přesné hry, které vám poskytnou výhodu v bitvě.

Nová mechanika přizpůsobení armády vám umožní povolat na pomoc rozmanité obsazení speciálních jednotek. Pusťte se do boje s novými elitními jednotkami včetně americko-kanadských speciálních jednotek, vážených Gurkhů z Commonwealthu a mnoha dalších. Od ničivých stíhačů tanků až po tajná průzkumná vozidla, Company of Heroes 3 nabízí dosud největší seznam v sérii. Superlehký Weasel, obrněný Nashorn a Chaffee Light Tank jsou jen některé z jednotek, které mají svůj debut. Nezapomínejme také na přepracované klasiky, jako je M3 Recovery Vehicle Halftrack, kterou lze nyní použít k opravám a krádežím opuštěných nepřátelských vozidel!

Přiveďte opevněné budovy, které se řítí na nepřátelské jednotky, a pak se staňte svědky vylepšené mechaniky ničení ve hře, když vojáci využívají čerstvé ruiny jako dynamický kryt. Ohromující nová technologie vykreslování a částicového FX zobrazuje oheň, písek a kouř jako nikdy předtím. Brilantní nové animace vojáků v kombinaci s vylepšenou AI poskytují realistické reakce čety na bojišti. Nová technologie enginu Relic, optimalizovaná pro DirectX 12 a vícejádrové CPU, zajistí filmovou akci, která bude konkurovat jakémukoli hollywoodskému trháku.

Company of heroes 3

Grafika - 7.4
Hratelnost - 4.7
Ovládání - 5.2

5.8

5.8

I když hra nabízí nádherný a vizuální trailer, hra bohužel není taková jak by měla být a to za skoro 60 eur! Nové jednotky tu až tak moc nejsou, je zde několik nový možností staveb a řízení jednotek, dynamická mapa, ale prakticky bych očekával více od této hry, třeba obrovské mapy atd. Proto nemůžu dát velké skóre, ale přikláním se tak cca na 50%

User Rating: No Ratings Yet !
Source
Company of Heroes 3 (Autor)

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button