Forum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumHerní Prostředí: HryThe Outlast Trials
Please or Registrovat to create posts and topics.

The Outlast Trials

Red Barrels vás zve zažít mysl otupující teror, tentokrát s přáteli. Ať už projdete zkouškami sami nebo v týmech, pokud přežijete dostatečně dlouho a dokončíte terapii, Murkoff vás šťastně nechá odejít…

Něco o hře

V době studené války jsou lidská morčata nedobrovolně rekrutována "dobrými" lidmi z Murkoff Corporation, aby otestovali pokročilé metody vymývání mozků a ovládání mysli. Ve světě nedůvěry, strachu a násilí bude vaše morálka zpochybněna, vaše odolnost testována a vaše duševní zdraví rozdrceno. Vše ve jménu pokroku, vědy a zisku. Všichni jste Murkoffovi vězni uvěznění v jejich zařízení. Můžete si vybrat, zda budete zkoušky dokončovat sami, nebo je můžete řešit v týmu 2, 3 nebo 4 hráčů.

V čistém stylu Outlast je základní hratelností vyhýbat se nepřátelům, schovávat se před nimi a snažit se utéct. Murkoff poskytne nástroje, které můžete použít ke zvýšení svých schopností stealth, vytváření příležitostí k útěku, zpomalení nepřátel a další. Tyto nástroje si však budete muset vydělat a tvrdě pracovat na jejich vylepšení. Vyberte si nástroje, upgrady a výhody tak, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu. Přizpůsobte a vytvořte si vlastního zkušebního pacienta. Vaše cela je vaším domovem, až dokončíte terapii, můžete si ji vyzdobit, jak chcete. Byli jste uneseni Murkoff Corporation, abyste podstoupili neetické experimenty, které změní vaši psychiku a chování během zkoušek. Sbírejte dokumenty a předměty, které pomohou prokázat Murkoffovo zanedbání vůči jeho pacientům.

Varování!

The Outlast Trials obsahují stroboskopická a blikající světla, která mohou u malého procenta lidí způsobit záchvaty, když jsou vystaveni určitým světlům, vzorům nebo obrazům. Tato hra také obsahuje intenzivní násilí, krveprolití, explicitní sexuální obsah a hrubé výrazy.

 

 

Back to top button