Herní Portál

Apex Legends

Battle Royale, kde legendární postavy se silnými schopnostmi se postaví do bitvy o slávu a štěstí na okraji hranice. Mistr stále rostoucího seznamu rozmanitých legend, hluboké taktické hnutí a odvážné nové inovace, které vyrovnávají zkušenost Battle Royale – to vše v drsném světě, kde se něco děje. Vítejte v dalším vývoji Battle Royale.-Master rostoucí seznam silných Legend, každý s vlastní jedinečnou osobností, silnými stránkami a schopnostmi, které jsou snadno vyzvednout, ale náročné na skutečné zvládnutí.

Vytvořte posádku
-Vyberte si legendu a spojte své jedinečné dovednosti spolu s ostatními hráči, abyste vytvořili dokonalou posádku.

Strategická bitva
– Využijte svých schopností – a svých důvtipů – strategické výzvy v letu a přizpůsobte své posádky silným silám, abyste se setkali s novými výzvami.

Žánr-vyvíjející inovace
– Zažijte zbrusu novou řadu inovativních funkcí, které vyrovnávají žánr Battle Royale, včetně Respawn Beacons, Smart Comms, Inteligentní inventář a zcela nový způsob, jak se dostat do akce s nasazením Jumpmasteru.

Sladká kořist
– Dostaňte se a vykořistěte s řadou mocných zbraní, různých příloh a užitečných zbrojů, které vás ochrání v bitvě. Po boji seberte množství kosmetických možností pro přizpůsobení vaší postavy a zbraní a odemkněte nové způsoby, jak se v průběhu zápasu předvést.

 

Hranice války je u konce. Po stovkách let konfliktu mezi Interstellar Manufacturing Corporation a milicí, která byla založena s cílem bojovat proti nim, vzdálená oblast vesmíru známá jako hranice může konečně poznat mír. Osvobození však může přicházet za cenu: když se IMC a Milice odešli, vzali si všechno v pořádku a opustili hraniční světy v nesnázích. S žádným způsobem, jak sami sebe podporovat, lidé na hranicích neměli jinou možnost než opustit své domovy. Odvážní se přestěhovali do krajů. Vzdálený cluster planet na okraji hranice, ale život je tady levný a nebezpečí se skrývá kolem každého rohu. Jeho průkopníci, průzkumníci a psanci zvykli trávit svůj život zablokovaný v nekonečném boji s mocí – nyní řeší své rozdíly v hrách Apex, krvepráce, kde legendy ze všech koutů hranic soutěží o peníze, slávu a slávu.

Profesionální voják

Narodila se do vojenské rodiny, kde ji, její rodiče a její čtyři starší bratři všichni sloužili v ozbrojených silách IMC, byl Bangalore výjimečným vojákem, protože byla mladá. Byla vrcholem své třídy ve Vojenské akademii IMC a jediným kadettem, který dokázal oddělit Peacekeepera, vybavit ho přeskokem Precision Choke a vrátit ho zpět za méně než dvacet vteřin – zavázaný očima.

Technologický sledovač

Bloodhound je známý přes Outlands jako jeden z největších loveckých lovců, jaké Frontier kdy viděl – a to je o všem, kdo zná. Jejich totožnost je tajemství zabalené ve vrstvách pověstí: jsou to báječně bohatí, krvežízniví vrah, Goliášův whisperer, bývalý otrok, půlka netopýrů a tucet dalších věcí v závislosti na tom, kdo dělá šepot.

Toxický Trapper

Předtím, než byl louh, vědec jmenoval Alexander Nox pracoval u Humbert Labs, přední výrobce Frontierových plynů. S rostoucím množstvím pesticidů potřebných k ochraně rostoucích plodin Frontierových kolonií Humbert Labs neustále hledal lepší a silnější formu. Nox byl jedním z nejjasnějších vědců a pracoval den a noc při vývoji nových plynů. Ale aby se ujistili, že pracují, musel je vyzkoušet na více než jen inertní tkáni: potřeboval něco, co by žilo.

Stíněná pevnost

Gibraltar je mírný obor s divokou stranou. Syn dvou dobrovolníků SARAS (vyhledávací a záchranná asociace uklidnění), byl vždycky schopný dostat ostatní z nebezpečných situací, které jsou v Outlands běžné. Jenomže začal chápat hodnotu ochrany ostatních, když on a jeho přítel ukradli otcovu motocykl, vzali ji na joyride a dostali se do pasti smrtícím sesuvům. Jeho rodiče je zachránili a jeho otec ztratil ruku v procesu. Gibraltar nikdy nezapomněl na tuto oběť a věnoval svůj život pomoci těm, kteří ji potřebují.

Bojovat s lékařem

Ajay Che, aka Lifeline, není někdo, koho byste očekávali v Apex Games. Jakmile se stalo dítětem bohatých válečných zbohatlíků, odešla domů, když se dozvěděla o škodě, kterou její rodina způsobila a zapsala do Frontierského sboru, humanitární organizace, která pomáhá Frontierským komunitám v nouzi. Od té doby věnovala svůj život tomu, že pomáhala druhým a připojila se k Apex Games, aby financovala Frontier Corps s jejími výhry.

Holografický podvodník

Mirage je ten typ člověka, který rád vyniká. Nejmladší ze čtyř bratrů, zdokonaloval umění bláznění, aby získal pozornost. Jediná věc, kterou vzal vážně, byla technologie Holo-Pilot: představil se technice vytvářející iluzi jeho inženýrské matce, přetékal mechanismy a naučil se všechno, co s nimi mohl. Dokonce i když jeho bratři šli MIA během hraniční války, Mirage a jeho matka pokračovali ve vývoji zařízení holo a práce je přivedla blíž.

Přední skaut

Pathfinder je obraz optimismu, i přes jeho okolnosti. Modul MRVN (Mobile Robotic Versatile eNtity) upravený tak, aby se specializoval na vyhledávání a mapování polohy, nastartoval před několika desetiletími v opuštěné laboratoři bez představy o tom, kdo ho vytvořil nebo proč. S tím, že jeho označení MRVN naznačuje jeho identitu, se Pathfinder vydal hledat svého tvůrce.

Interdimenzionální skirmisher

Wraith je stíhací stíhač, schopný provést rychlé a smrtící útoky a manipulovat s prostorovým časem tím, že otvírá trhliny v tkanině reality – ale nemá tušení, jak se dostala tímto způsobem. Před lety se probudila v zařízení IMC pro osoby s mentálním postižením, aniž by si vzpomněla na svůj život dříve. Také začala slyšet vzdálený hlas, který jí šeptával v hlavě, aby ji celou noc udržel vzhůru. Navzdory tomu, že jí skoro řídila šílenství, jakmile začala poslouchat a důvěřovat, hlas jí pomohl využít její nově objevenou sílu prázdné manipulace a uniknout z tohoto zařízení.

Grafika - 7.8
Hratelnost - 4.8

6.3

Dobrá hra

User Rating: No Ratings Yet !

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Back to top button