Herní Portál

Pine

Hra mezi borovicemi

Akční adventura otevřeného světa odehrávající se v simulovaném světě, ve kterém se lidé nikdy nedostali na vrchol potravinového řetězce. Bojujte s různými druhy nebo proti nim, když se vydáte do nového domova svého lidského kmene.  Zasazen do krásného světa Albamare, vezmete roli Hue, chytrého mladého dospělého, který bude muset prozkoumat, obchodovat a probojovat se skrz pulzující svět plný tvorů mnohem chytřejších než lidé. Když hledáte nový domov pro svůj kmen, ve kterém byste se mohli usadit, budete se muset zapojit do rozsáhlé ekologie Albamare. Připravte se zkoumáním, směňováním, mluvením, tvorbou a bojováním v šesti různých biomech, s různými typy druhů a proti nim, které vám jednoduše nepomohou.

Ve hře Pine se věci stanou v otevřeném herním světě i bez vašeho zapojení. Všechny organismy jsou naživu a budou se snažit přežít. Můžete si vybrat, zda se s druhem spřátelíte, bojovat po jeho boku, nebo můžete také zaútočit, ukrást mu jídlo nebo přinutit ho opustit jeho aktuální stanoviště. To vše způsobí, že se druhy budou pohybovat napříč ekologickým spektrem.

Pine

Grafika hry - 5.3
Hratelnost - 3.9
Obsah - 5.5

4.9

Pěkná hra s jednoduchou grafiku, která připomíná staré klasické hry 90' let, není zde propracovaný svět a většina úkolů je jednoduchá. Slovní zásoba je omezena, připomíná The Sims

User Rating: No Ratings Yet !
Source
Pine game (web tvůrce)Epic GamesSteam Store

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Back to top button