Články

Microsoft Flight Simulator 2024

Splňte si svůj sen o kariéře v letectví s  Microsoft Flight Simulator 2024 . Tento zbrusu nový simulátor je navržen tak, aby využíval nejnovějších technologií v oblasti simulace, cloudu, strojového učení, grafiky a hraní her a vytvořil nejpropracovanější, nejpůsobivější a nejúžasnější letecký simulátor všech dob. Aby bylo dosaženo této bezprecedentní úrovně přesnosti,  je Microsoft Flight Simulator 2024  poháněn výrazně vylepšeným engine Asobo Studio.

Microsoft Flight Simulator z roku 2020 se dočká nového samostatného dílu. Vývojáři ze studia Asobo na konferenci Xbox Games Showcase představili pokračování populárního leteckého simulátoru, které nese název Microsoft Flight Simulator 2024.

Fanoušci aktuálního letového simulátoru o podporou VR se pravděpodobně nemusí bát, že bude v dohledné době ukončen. V nedávno zveřejněné dráze má Asobo mimo jiné plány na vydávání historických letadel „Local Legend“ každý měsíc až do října.

Světová aktualizace Flight Simulatoru 2024 nebylo možné snadno přenést do aktuální herní verze MFS2020, protože textury země fungují jinak. Součástí aktualizací MFS 2024 však budou i nová města z fotogrammetrických dat. Nástupce bude více vysílat z cloudu. Mnoho doplňků vytvořených s podporou AI tentokrát zbytečně nezvětší velikost souboru. Flight Simulator 2024 také přináší některé herní změny, které mohou oslovit ty, kteří nejsou na herní simulace. Mnohostranná kariéra zahrnuje výzvy a aktivity připomínající arkádově náročné úkoly Ultrawingů 2 nebo klasických Pilotwingů N64.

K dispozici první den na Xbox Game Pass, PC Game Pass, Xbox Cloud Gaming, Windows 10/11 a Steam. Přichází 2024.

Patří mezi ně odvážné závody, seskoky padákem, lety balónem a záchranné mise vrtulníků. Poslední jmenovaný dokonce používá navijáky ve skalnatém terénu. V upoutávce jsou také uvedeny hasičské a transportní mise. O motoru Asobo se říká, že se od svého předchůdce výrazně vyvinul. Sim používá pokročilé technologie v oblasti simulace, cloudu a strojového učení, uvedl Microsoft.

Source
XboxFlightsimulator

Related Articles

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Napsat komentář

Thanks for submitting your comment!
Check Also
Close
Back to top button